Vrienden

Theater Antigone is een theaterhuis met een lange geschiedenis. Sinds de oprichting in 1956 zijn we uitgegroeid tot een dynamisch gezelschap met een veelzijdige werking. We zijn trots op al die delen van onze organisatie en willen die zo goed mogelijk blijven organiseren en verder laten evolueren. Daarom richten we De Vrienden van Theater Antigone op: een groep mensen die ons huis een warm hart toedragen en ons een financieel duwtje willen geven. Hoe groot dat duwtje is, kies je als Vriend zelf.

Wat gaan we doen met je bijdrage?

Dankzij onze Vrienden hopen we ons sociaal-artistiek project de nodige ondersteuning te geven. In het nieuwe seizoen werken we aan de twintigste voorstelling binnen dat project: Coupe Familiale. We omringen daarvoor meer dan dertig spelers uit Kortrijk en de brede regio met een professioneel team van regisseurs, technici, decor- en kostuumontwerpers. In de eerste plaats voor de deelnemers, maar zeker ook voor onze hele organisatie is dat project van onschatbare waarde. En daarvoor rekenen we dus op jouw ondersteuning. Die mag groot zijn of heel klein of iets ertussenin. Elke stukje helpt ons op weg om een decorstuk te bouwen, een kostuum te maken of een affiche te ontwerpen. We houden onze Vrienden op de hoogte van die verwezenlijkingen via een speciale, digitale nieuwsbrief.

Vanaf welk bedrag kan je Vriend worden?

Je kan kiezen voor een eenmalige bijdrage of een maandelijks of jaarlijks bedrag schenken. Vanaf 40 euro per jaar is die bijdrage fiscaal aftrekbaar.
Ga je voor een maandelijkse bijdrage, dan kan je een keuze maken uit deze bedragen:

  • 3,50 euro
  • 5 euro
  • 10 euro 


Geef je liever een keer per jaar een bijdrage, dan kan je kiezen uit:

  • 25 euro
  • 50 euro
  • 75 euro

Hoe word je onze Vriend?

Om Vriend te worden, kan je het gewenste bedrag overschrijven op ons
rekeningnummer BE12 4600 2917 3192 met vermelding "vriend + je naam" in het opmerkingenveld.

Daarnaast vragen we je om dit formulier in te vullen:


Dankjewel voor je steun!
Het Theater Antigone-team