The Bult & the Beautiful

Bart Meuleman verdiende zijn sporen op diverse terreinen, als schrijver, theatermaker, essayist en dichter. Met het theatercollectief De Zweep maakte hij De smerige trilogie. Hij is lid van de artistieke staf van Theater Antigone en werkte als schrijver en/of regisseur mee aan o.a. Mille Feuilles, Gevecht mè ne neger en honden, Entertaining Mr Sloane en Maison Fragile. In 2006 maakte hij samen met Koen De Sutter de monoloog Martens.

Senjan Jansen is erg gewaardeerd in de filmwereld als maker van soundscores voor o.a. Le Bal Masqué, Any Way the Wind blows en Ex-drummer. Als geluidsontwerper werkte hij mee aan zowel dans- als theatervoorstellingen bij o.a. het Toneelhuis, STUK, Transparant, Villanella en Needcompany. Bij Theater Antigone werkte hij eerder al samen met Bart Meuleman voor Maison Fragile en Martens.

Mark Verstraete speelde al bij NTGent, Arca, Nieuwpoorttheater, Blauwe Maandag Compagnie, Oud Huis Stekelbees, Het Paleis, Het Gevolg, De Zweep, De Onderneming...maar is bij het grote publiek vooral bekend als Jef in de televisieserie De kotmadam. Bij Theater Antigone was hij eerder te zien in Entertaining Mr Sloane.

Amara Reta studeerde aan het RITS, waar ze de monoloog Harry, een loflied bracht. Bij LOD & Theater Zuidpool speelde ze in Yerma vraagt een toefeling - bij Het Paleis in Peepshow. Vorig seizoen was Amara ook te zien in Little Anthony bij Le Bjarne Riss Ensemble & Kunstencentrum België en Blinde liefde in de KVS.

  • Een voorstelling van: Theater Antigone
  • Van en met: Bart Meuleman, Amara Reta, Mark Verstraete en Senjan Jansen

Beeld

Dit vind je misschien ook leuk