So you think you can

Teacher Rudy wil zijn jong dansteam koste wat kost naar de finals van de competitie leiden. De strijd om de solo is verbeten in een team waar ook de perikelen van de puberteit de kop opsteken. De jonge dansers komen zichzelf en elkaar tegen. Nekt de onderlinge rivaliteit de vriendschap of haalt de teamspirit het van de individuele ambitie?

So You Think You Can is een uitputtende voorstelling over collectiviteit, vriendschap en ambitie. Een Vlaamse American Dream.

THIS IS THE FUTURE!
YOU ARE MAKING THE FUTURE!
NOW STOP THINKING!
START DOING!

Voor iedereen vanaf 13 jaar.
Taal: Nederlands en eenvoudig Engels

So You Think You Can is een uitloper van het vijfde montignardproject (2021) van Kultuurfaktorij Monty in Antwerpen. In het montignardproject werken nieuwe theatermakers gedurende een half jaar en met een cao-conform contract op zak in een veilige omgeving aan een diepgaand onderzoek in de theaterkunsten. Na een intensieve samenwerking in 2021 ontmoeten de acht montignards#5 elkaar opnieuw. Onder de nieuwe noemer M5 maken ze een jeugdvoorstelling van de veelbesproken slotact van hun montignardtraject.

So You Think You Can | trailer from Kultuurfaktorij Monty on Vimeo.

  • Een voorstelling van: M5/Kultuurfaktorij Monty
  • Van en met: Mira Bryssinck, Khalid Koujili El Yakoubi, Mona Mina Leon, Runa Robbroeckx, Egon Schoelynck, Hanne Timmermans, Ali Ünal
  • Techniek: Hanne Dick, Milan De Wael
  • Productie: Kultuurfaktorij Monty

Dit vind je misschien ook leuk