sea of love

Een voorstelling van Theater Stap en frieda (14+) | Benefiet vzw Wit.h

Laat je onderdompelen in Sea of Love en steun vzw Wit.h

Wit.h organiseert expedities waar kunstenaars in kleine collectieven samenwerken. Koop een ticket voor deze voorstelling en steun de werking van Wit.h.

Beste publiek,

Sea of Love start vanuit het oorspronkelijk verhaal van De Kleine Zeemeermin (H.C. Andersen), dat in tegenstelling tot de Disney-versie niet happy eindigt.

Dit had een wervend tekstje moeten zijn, dat u overtuigde naar de voorstelling te komen kijken; Enjoy! Just do it! Think different!

Helaas, wij ontdekten in het verhaal een link naar onze hyper-geïndividualiseerde consumptiesamenleving; Harder! Better! Faster! Stronger! Wie het wil, krijgt het! Toch lukt het velen onder ons maar moeilijk om het hoofd boven water te houden. Het is erg vermoeiend om een persoon te zijn, net als het heel vermoeiend is om almaar rechtop te staan en op twee benen te lopen.

Onze excuses, het is heel moeilijk om daar wervend over te zijn. Maar dat is niet erg!

Groetjes,
Theater Stap en frieda.

Voor deze voorstelling kan je voor €30 een Deluxe-pakket kopen. In dit verwenpakket zit een ticket, een drankje en een geschenk. Daarnaast kan je uiteraard ook een standaard ticket van €15 reserveren.
Opgelet: uitzonderlijk zijn het kortingstarief én abonnement niet geldig voor deze voorstelling. 

  • Van en met: Eva Binon, Guy Dirken, Daan Hutten, Hazina Kenis, Tanne Lemmens, Els Laenen, Nikè Moens, Jan Palinckx, Jelle Palmaerts, Bram Vaneeckhoute en Patrick Vervueren
  • Decor: Jan Palinckx, Huis MORTIER
  • Techniek: Erick Clauwens, Bert De Mulder
  • Lichtontwerp: Luc Schaltin
  • Kostuums: Nikè Moens
  • Met de steun van: de stad Turnhout en de Vlaamse Gemeenschap

Dit vind je misschien ook leuk