Masterclass theaterfotografie met Kurt Van der Elst

We halen een ware klassebak in huis, want topfotograaf Kurt Van der Elst geeft vijf avonden lang een masterclass theaterfotografie. Kurt won in 2017 de Theater-fotografie Prijs en is onze huisfotograaf. Heb jij een basiskennis fotografie, een foto-toestel en weet je hoe je al dat fotomateriaal op een computer krijgt om te bewerken?
Dan leert Kurt jou hoe je in de niet alledaagse setting van een theaterscène, waar acteurs hun ding doen, er soms weinig licht en veel beweging is, toch bruisende beelden maakt.
In het kader van ons nieuwe sociaal-artistieke project Een hond voor Rudy gaan jullie echt aan het werk op scène met een grote groep acteurs die worden klaargestoomd voor hun première. 

Programma

- 21 en 28 april 2020
- 5, 12 en 19 mei 2020
- Telkens van 19.00u tot 22.00u. 

Praktisch

Voor deze workshop is het  van belang dat je over een eigen spiegelreflexcamera (+ eventuele toebehoren) beschikt. Enige basiskennis van fotobewerkingssoftware is mooi meegenomen. 

Bij de inschrijving van deze workshop ga je ermee akkoord dat Theater Antigone jouw foto's kan gebruiken voor promotionele doeleinden. 

Prijs

185 euro (ticket voor de voorstelling Een hond voor Rudy inbegrepen)

Deze activiteit is momenteel volzet. Mail naar hannah@antigone.be om op de wachtlijst aan te melden.