Kunstendag voor kinderen

Workshop De Kleine Prins

Wil je graag theater spelen? Op Kunstendag voor Kinderen kan je een gratis workshop volgen van 10.00u tot 12.00u. Onder leiding van speler en maker Thomas Janssens leer je de kneepjes van het vak! Na de workshop kan je Thomas zelf aan het werk zien in de voorstelling De Kleine Prins om 14u in Theater Antigone. De voorstelling gaat over het wereldbekende boekje ‘Le Petit Prince’. De voorstelling vertelt het verhaal op een kindvriendelijke manier in een Disneyachtig decor. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Een ticket voor de voorstelling kost 6€ voor -12 jarigen en 13€ voor de ouders. Het kansentarief is ook van toepassing op deze voorstelling. Er zal een begeleider van Antigone aanwezig zijn, dus de aanwezigheid van ouders is niet verplicht, al is het natuurlijk wel heel fijn om samen met het gezin te komen kijken!

Je kan enkel de workshop volgen of enkel naar de voorstelling komen kijken, maar je kan ook voor de combinatie kiezen, zodat je een hele dag theaterpret kan beleven!

Dit is het resultaat van de workshop Decor op Kunstendag voor Kinderen 2020:

Doe je mee ? Schrijf je snel in want de plaatsen voor de workshop zijn beperkt!

Ouders of begeleiders die mee willen naar de familievoorstelling De kleine prins dienen apart te reserveren. Dat kan je hier.