Jongerenproject

Zin om theater te maken met een groep jongeren uit Kortrijk, Wevelgem en Roeselare onder leiding van een professionele regisseur? In 2017 maken we een nieuwe voorstelling met jongeren tussen 18 en 25 jaar. 

Samen met De Spil in Roeselare en cc Guldenberg in Wevelgem organiseren we een vijftal theaterworkshops waarin je aan de slag gaat met tekstmateriaal, leert acteren en alles ontdekt over podiumbeleving. Aan het eind van de workshopreeks houden we een toonmoment.

Deelnemen aan de workshopreeks kost 50 euro.
Als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming (vroeger OMNIO statuut) kan je je korting aanvragen.
Inschrijven is verplicht en de plaatsen zijn beperkt.

Daarna werkt regisseur Michaël Vandewalle verder aan een volwaardige avondvoorstelling, samen met de jongeren die geselecteerd werden uit het toonmoment. Je wordt professioneel omkaderd: door de regisseur, maar ook productioneel, met decor, licht en geluid. Volgend seizoen reist de voorstelling langs de West-Vlaamse podia voor een tiental voorstellingen.

Geen ervaring? Dat is niet erg, gewoon doen!

In Theater Antigone in Kortrijk zit de workshopreeks al helemaal vol. Voor meer info kan je terecht bij Liesbeth Verplancke via liesbeth@antigone.be of op 056 24 08 87.

In De Spil in Roeselare vinden de workshops plaats op deze volgende momenten:

- maandag 14 maart: 18u30 – 22u
- donderdag 16 maart: 18u30 – 22u
- zaterdag 25 maart: 18u30 - 22u
- dinsdag 28 maart: 18u30 – 22u
- zaterdag 1 april: 14u repetitie - 18u toonmoment

Inschrijven voor die reeks kan door te mailen naar annelies.vancraeynest@despil.be

In CC Wevelgem sluiten we de workshopreeks af met een heus workshopweekend:

- zaterdag 29 april: 13u – 18u
- zondag 30 april: 13u – 18u
- maandag 1 mei: 13u - 18u repetitie + toonmoment

De workshops vinden plaats in OC De Stekke in Moorsele. Inschrijven voor die reeks kan door te mailen naar david.vandekerckhove@wevelgem.be

De voorbije seizoenen maakten we op dezelfde manier de voorstellingen Pier (Jan Sobrie), Ikke Opmält (Michiel Soete) en Churchill (Jan Sobrie en Marlies Tack).

Voorbije Jongerenwerkingen