Jongerenproject

Om de twee jaar organiseren we met Theater Antigone een jongerenproject. Een professionele regisseur maakt met een groep jongeren tussen 18 en 25 jaar een avondvoorstelling die ook productioneel volledig ondersteund wordt met decor, licht én geluid.

In 2017 maakten we zo Lanterna Magica. Samen met De Spil in Roeselare en CC Guldenberg in Wevelgem organiseerden we in maart en april 2017 een vijftal theaterworkshops waarin jongeren aan de slag gingen met tekstmateriaal, samen improviseerden en alles ontdekten over podiumbeleving.
Uit die workshops selecteerde regisseur Michaël Vandewalle 8 jongeren met wie hij in september en oktober intensiever aan de slag ging. Ze maakten een visuele parel die zowel in Kortrijk, Roeselare als Wevelgem enthousiast werd onthaald en het seizoen erop werd hernomen.

Jongerenproject 2019

Ondertussen komt ons nieuwe jongerenproject eraan voor jongeren geboren tussen 1994 en 2001. De datums en locaties voor de startworkshops zijn nog niet bekend. Wil je graag dat we je op de hoogte houden, dan kan je je aanmelden via het formulier hieronder.
(Opgelet, dit is nog geen definitieve inschrijving. We sturen je later een bericht wanneer de inschrijvingen starten.)

Heb je zin om mee te doen? Vul dan onderstaande gegevens in.
(gegevens met een * zijn verplicht)

Ben je nog te jong voor ons jongerenproject? Dan kan je van 11 tot en met 18 jaar terecht in onze vakantiekampen.

Voorbije Jongerenwerkingen