Het hol van Pluto

De 3de editie van Leave no one behind wordt geen klassiek festival maar een theatraal parcours waarin we u op sleeptouw nemen doorheen de donkerste krochten van ons gebouw. Onderweg komt u terecht in minivoorstellingen, theatrale interventies en installaties.
In Het hol van Pluto vergasten we u op het illegaalste feestje van het jaar, waarbij alle lockdownfeestjes verbleken. Overtreders van dienst zijn Mohamed Toukabri, Fouad Nafili, Pieter De Praetere, Amélia Malfait, Haider Al Timimi, de deelnemers van Magma en van het sociaal-artistiek project, en vele anderen.

Waar is er nog plaats voor chaos in onze overberegelde wereld? Of het nu gaat om sociale-afstandsregels, oorlogswetten of de regels van “goede” kunst: elk domein van ons leven lijkt afgebakend, begrensd, omlijnd en omheind. Daarom nodigen wij u uit in Het hol van Pluto: de onderwereld waar chaos regeert, waar normvervaging de norm is en waar outcasts zondigen tegen elke denkbare zonde. Waar paaldans en breaking de hoogste kunstvormen zijn, waar de schoonste schimmels uit de kelder ontsnappen en waar de dorstigen zich trachten te laven aan de Tantalus.

Tickets

Dag Datum Locatie Tijdstip
Theater Antigone 20:15 Reserveer tickets
Theater Antigone 20:15 Reserveer tickets

Dit vind je misschien ook leuk