Guerrilla's in de mist

Monddood leven ze eeuwenlang in de schaduw van wat niet luidop gezegd mag worden. Maar soms, heel soms, gebeurt het dat een van hen, een eenzaat, losbreekt en uit de schaduw treedt om in het licht van de waarheid te gaan staan.

Guerrilla’s in de mist is een spoken-word avond over klokkenluiders en waarzeggers, binnen een theatrale setting gepresenteerd door Fatih en Hind Eljadid, met performances van getalenteerde dichters van eigen bodem: Seckou, Piet Pennentwist, miSoSi (Lindah Nyirenda), Dennis Mesah, Giovanni Baudonck en Roel Faes, en met interventies van Magma en De Stroate, begeleid door muzikale gasten Owen Perry Weston, Joram Kunde Boumkwo & Pieter Vanoverberghe.

Voor de gelegenheid wordt de theaterzaal omgetoverd in een foyer met bar, waar u aan tafeltjes en met een drankje het programma kunt volgen. Taal: Nederlands, Engels, Frans.

Deze voorstelling maakt deel uit van het Leave no one behind-festival #2 Klokkenluiders en waarzeggers. Bekijk het volledige programma.

  • Van en met: Seckou, Piet Pennentwist, miSoSi (Lindah Nyirenda), Dennis Mesah, Giovanni Baudonck, Roel Faes, De Stroate en Magma
  • Livemuziek: Owen Perry Weston (bas), Joram Kunde Boumkwo (keys) & Pieter Vanoverberghe (drums)

Dit vind je misschien ook leuk