Groepen

Theater is meer dan alleen maar kijken. Een goede theaterervaring prikkelt meer dan één zintuig. We proberen dus steevast enkele aanvullende elementen te voorzien om je theaterervaring op en top te maken.

Theaterworkshop

Zin om met je vrienden, vereniging, collega’s of klas theater te verkennen op de planken in plaats van op de tribune? In een theaterworkshop ontdek je een aantal speltechnieken zoals improviseren, hoe met een tekst om te gaan, hoe je publiek te boeien,… Een workshop kan in het kader van een voorstelling die je gaat zien, maar kan ook los van een productie. De begeleiding wordt telkens gegeven door een dramadocent of een acteur uit de productie waarbinnen de workshop kadert.
Duur: 2,5 uur
Basisprijs: 150 euro.
Voor een overzicht van de geplande workshops kan je hier terecht.

Rondleiding voor groepen of studenten

Wil je Theater Antigone achter de schermen ontdekken? Een rondleiding door onze speel- en atelierruimte geeft antwoord op vele vragen. Je krijgt een korte ontstaansgeschiedenis van het theater en van Theater Antigone in het bijzonder en verkent onze ruimte die achtereenvolgens een brouwerij, een autogarage en een verdeelcentrum voorhuishoudtoestellen is geweest. Op aanvraag kan binnen de rondleiding ook de nodige aandacht aan onze sociaal-artistieke werking worden gegeven, of kunnen we de rondleiding afstemmen op kinderen.

Duur: ong. 75 minuten
Aantal personen: max. 25
Basisprijs: 30 euro per rondleiding

Suggesties?

Onze deur staat steeds open voor nieuwe ideeën of suggesties. Heb je er één? Contacteer ons en wij proberen jouw idee vorm te geven!

Voor alle info en vragen kan je terecht bij Liesbeth Verplancke
056/24 08 87 - liesbeth@antigone.be