Eg er vinden, ik ben de wind - GEANNULEERD

Deze voorstelling is spijtig genoeg geannuleerd en wordt niet meer hernomen. Tickethouders worden op de hoogte gebracht. 

Een ingetogen, filosofische dialoog over eenzaamheid en verbondenheid

Twee mannen zonder naam, simpel aangeduid als de Een en de Ander, ontmoeten elkaar weer na jaren nadat een van hen vertrok. Ze zitten samen in een denkbeeldige zeilboot op een tocht over de oceaan. Hun handeling is bedacht, verzonnen, en moet niet uitgevoerd worden maar denkbeeldig blijven.

Damiaan De Schrijver en Matthias de Koning verkennen thema’s als eenzaamheid, identiteit en verlies in deze intieme, poëtische voorstelling. Ze brengen een melancholische dialoog tussen twee mannen die meanderen tussen eenzaamheid en verbondenheid.

Eg er vinden, ik ben de wind werd geselecteerd door het TheaterFestival als een van de meest toonaangevende voorstellingen van het theaterseizoen 2018-2019.

Een halfuur voor de voorstelling kan je naar een gratis inleiding.

Preventieplan COVID-19

Moet ik een mondmasker dragen als ik naar Theater Antigone kom? Zal er genoeg afstand zijn tot de andere toeschouwers? Voorzien jullie handgel? Kom voorbereid naar onze theaterzaal en lees het antwoord op je vragen rond onze voorzorgsmaatregelen tegen corona in ons preventieplan

  • Een voorstelling van: tg STAN en Maatschappij Discordia
  • Van en met: Damiaan De Schrijver, Matthias de Koning
  • Tekst: Jon Fosse
  • Vertaling: Maaike Van Rijn, Damiaan De Schrijver, Matthias de Koning
  • Techniek: Tim Wouters
  • Kostuums: Elisabeth Michiels

Beeld

Dit vind je misschien ook leuk