Corta Rica - Sinksen17

Welkom in Corta Rica!
Ben jij klaar voor je unieke rondreis in dit tropische paradijs? Reserveren is niet nodig, kom op zondag 4 of maandag 5 juni naar de Overleiestraat en stap mee in het avontuur.

Tijdens een wervelende rondreis in het eerste weekend van juni ontdek je de prachtige vakantiebestemming Corta Rica, land van je dromen. Overal word je met open armen ontvangen op deze zuiderse bestemming.

Laat je hart op hol slaan en dompel je onder in het bruisende leven rond de haven van Sant’ Amanda. De boot wacht je op voor een fantastische namiddag langs idyllische taferelen vol natuurpracht. Je beleeft de parels van Corta Rica onder leiding van onze deskundige gids. Nadien geniet je van een welverdiende cocktail in de wereldvermaarde bar op Isla de Antigoña.

Liever een streepje rust? Vlei je dan languit op de witte stranden rond de baai, een van de niet te missen highlights van Corta Rica. ’s Avonds ontspan je tijdens een romantische wandeling langs de boorden van de Leia. De charmante straten rond de hoofdstad komen dan tot leven en stromen vol muziek. Wie weet wat de zwoele zomernachten voor je in petto hebben.

Ook voor wie op zoek is naar spanning en actie heeft Corta Rica een heleboel te bieden. Laat je verbazen door de wonderbaarlijke onderwaterwereld en neem een duik in de miraculeuze fauna en flora van het zeeleven in Corta Rica. Misschien ontmoet je wel een mysterieuze haai of sta je plots oog in oog met een reusachtige schildpad. Let wel op voor de krokodillenkuil!

Een ding is zeker: je zult je hart verliezen in Corta Rica!

Corta Rica is een evenement van Sinksen17 van Stad Kortrijk.

Bewaren

  • Creatie: Michiel Soete, MichaĆ«l Vandewalle, Giovani Vanhoenacker
  • Soundscapes: Niels Vanherpe
  • Met de steun van: Stad Kortrijk

Tickets

Dag Datum Locatie Tijdstip
Kortrijk - Theater Antigone 14:00
Kortrijk - Theater Antigone 14:00

Beeld