Come on Kortrik


Eerder werd van deze voorstelling van het theatercollectief het Kip al een versie gemaakt voor AA Gent, HJK Helsinki, Slavia Praag en Essevee Zulte Waregem. De versie KVK wordt ongetwijfeld even succesvol!

Tijdens deze ongewone maar bijzonder pakkende voorstelling krijgt u in onze zaal het relaas van een voetbalwedstrijd door de ogen van de supporters in Tribune 2 van het Guldensporenstadion. Het publiek zit op de scène, de vijftig tot zeventig acteurs zitten op de tribune. Ze brengen het beste en het slechtste van de Vlaamse voetbalsupporter: zang, vlaggen, gebrul en verscholen romantiek overgoten met een saus van bier, hotdogs en ritme.

Bij ieder ticket voor deze voorstelling krijg je bovendien een gratis ticket voor de voetbalmatch KVK-Cercle Brugge. (Behalve bij de voorstelling van 7 december, met dat ticket kan je diezelfde dag gratis naar de match KVK-Charleroi).
Er is ook een "Special Red arrangement": een driegangenmenu in Langue d'Oc + voorstelling + Business Outside VIP KVKortrijk. Hiervoor neem je best contact op met okapuka@telenet.be

"Deze voorstelling toont hoe intens en schoon voetbalpassie kan zijn"
Het Nieuwsblad

"Wervelend spektakel. Fris en toch authentiek"
Eén - Journaal

"Een voorstelling vol power die eindigt met een opsteker, een zakdoekmoment ook."
De Standaard

Het initiatief komt van het Kortrijkse kunstenbedrijf Okapuka van journalist Frank Buyse. Burgemeester Van Quickenborne, KVK en Theater Antigone werkten meteen enthousiast mee.

  • Een organisatie van: Okapuka en Theater Antigone
  • Een voorstelling van: Het Kip & Campo
  • Regie: Het Kip
  • Spel: 50 tot 70 deelnemers

Beeld

Dit vind je misschien ook leuk